Доставка и Връщане

Срок на доставка:

Времето за доставка е от 1 до 3 работни дни,

Някои продукти са с изрично упоменат по-дълъг срок на доставка, обикновено до 10 работни дни. 

Може да се свържете с нас на телефон 0888 680 925 или по мейл на info@bosi.bg за да получите точна информация за доставянето на избраните от вас артикули.

Начин на доставка/плащане:

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ до автомат, офис или адрес.  

Плащането може да се извърши с карта или с наложен платеж в брой или с карта. Бихте могли да заплатите и чрез банков превод, като в този случай поръчката Ви ще бъде изпратена след постъпване на сумата по сметката ни.

За гр. София, съществува опция за експресна доставка за същия ден, със собствен куриер, след предварителна уговорка по телефона.

Условия за замяна/връщане

Закупеният продукт може да бъде заменен/върнат в рамките на 14 дни от датата на получаването му.

Продуктът трябва да бъде върнат във вида, в който е доставен, да не е ползван, да не са свалени етикетите, опаковката му да не е нарушена.

Разходите по връщането на продукта са за сметка на Клиента. Клиента може да върне закупена стока или на място в шоурума ни на ул. Лидице 47, или до адрес на ул. Лидице 47, в гр. София до тел. 0888 680 925 Боси БГ.

Стойността на върнатите продукти се възстановява по банков път. Моля в отговор на мейла с направената поръчка, да изпратите Вашата банкова сметка, за да можем да възстановим сумата (до 10 дена)  след получаване на върнатата стока. 

Close Количка
Close Списък с желания
Close Recently Viewed
Close
Close
Категории